Mød personlig træner, Simon Skou

Mit navn er Simon Skou, uddannet personlig træner, samt kostvejleder.
Jeg ved hvad det vil sige ikke at have særligt meget overskud og energi i hverdagen. Jeg har selv vejet 30 kg for meget, med en træning og diæt der var alt andet end optimal. Jeg søgte viden, uddannede mig, så jeg nu fungerer som personlig træner samt kostvejleder. Jeg fandt ud af vigtigheden i at sammensætte et træningsprogram der passer til det individuelle. Både når vi snakker om det at tilpasse et træningsprogram til en travl hverdag, men også hvordan kroppen arbejder i praksis.

Min tilgang som personlig træner

Træning og kost kan virke uoverskueligt. Det kan være svært at finde ud af hvilket træningsprogram der passer til lige netop de ønsker man har. Dette gælder også hvordan kalorier og kulhydrater påvirker kroppen. Min vejledning er baseret på god kemi. Jeg skal lære dig at kende, og du skal vide hvem jeg er. Jeg vil gerne være en del af din rejse som en personlig træner der kan motivere dig hele vejen igennem. Vi skal overvinde udfordringerne, og hylde succeserne sammen! Jeg ønsker at give dig værktøjerne til at tænde gnisten og sende dig godt på vej til en sundere livsstil, med en sund krop der passer til de resultater du ønsker.

Hvorfor personlig træner?

Viden om træning og kost er vejen frem. Fra da min egen rejse startede til min nuværende rolle som personlig træner, var jeg nødt til at finde ud af, hvad det drejede sig om.

Da jeg var yngre, var styrketræning noget jeg nød. Det gav mig energi, og dejlig velbehag. Den stod på håndvægte, stænger, proteinpulver, og ingen kostplan. Selvom jeg følte jeg gav den en skalle, forblev vægten høj, med få resultater. Disse årsager gjorde mig frustreret, så mit træningsprogram blev tilsidesat, altså en pligt frem for fornøjelse. Jeg besluttede mig derfor at opsøge viden, da jeg var nødt til at finde svar. Det viste sig at min grundopfattelse af hvordan det hele hang sammen, ikke var korrekt.

5 tips fra en personlig træner

  • Tunge vægte er nødvendigvis ikke vejen frem
  • Aktivere musklerne korrekt med alsidig træning af flere muskelgrupper
  • Variation af træningsøvelser
  • Effektive træningspas for at minimere tidsspilde
  • Have det sjovt med sit træningsprogram

Med disse ovenstående punkter, havde jeg nu et solidt fundament. Et fundament jeg kunne bygge videre på. Der herskede ingen tvivl om at rollen som personlig træner var det jeg ville med mit liv, og at dele den nye viden om funktionel træning jeg var kommet i besiddelse af.

Motivation for den personlige træner?

Jeg indrømmer gerne, at nogle dage skal der ledes længere efter motivationen, selvom man er personlig træner. Til gengæld ved jeg, at det bare skal gøres, da god træning giver et uundværligt overskud.

Selvom min træning betyder al verden for mig, findes der dage, hvor håndvægtene ikke ligger lige så godt i hånden som fjernbetjeningen gør. Det handler om balance og at være bevidst om at den eksisterer. Træning og kost skal passe til den hverdag man har. Der er mange prioriteter: familie, venner og arbejde er højst sandsynligt nogle af dem der fylder mest. Træning kan derfor virke uoverskueligt når dagligdagen samtidigt skal passes. Min motivation er følelsen af at være i kontrol. Den kontrol giver mig overskuddet til selv at flytte målstregen, i et tempo der giver mening. Når du først kommer igang med din træning, så kommer du til at mærke fordelene, energien, samt overskuddet. Det kommer til at være brændstoffet til at du bliver ved på sigt, og automatisk holder dig til en sundere kost og livsstil.

Få gratis tips om træning og kost, opskrifter og kostplaner, sendt direkte til din indbakke

Du kan til enhver tid afmelde igen